Norrlandskontakten

NorrlandskontaktenÄr du singel och bor i Norrland? Då är Norrlandskontakten ett givet val i jakten på kärleken! Norrlandskontakten har funnits i lite drygt 3 år och har närmare 30,000 registrerade medlemmar. Det är gratis att bli medlem på Norrlandskontakten och det är alltid gott om medlemmar inloggade på sajten.Det finns två medlemskap utöver det som är gratis; dessa kallas silver och guld. Du kan “uppgradera” ditt gratis-konto till något av dessa när du är inloggad på sajten. Vilka extrafunktioner du då får tillgång till kan du läsa på Norrlandskontakten när du är inloggad.

Bli medlem hos Norrlandskontakten här!

Parship

ParshipParship säger sig vara unika i dejtingbranschen då de matchar med hjälp utav värderingar, inställningar och beteende istället för bara intressen och utseende. Dessa attribut är enligt relationsforskning de viktigaste när det gäller relationer. Hos Parship får du göra ett PARSHIP-test som är utvecklat av psykologer som använt sig utav de senaste forskningsrönen. Testet tar hänsyn till 30 personliga attribut som är de viktigaste inom ett partnerskap.

Det är gratis att bli medlem hos Parship, även att göra personlighetstestet är gratis. Det är även gratis att skapa sin egna profil och lista möjliga partners matchat mot din personlighetstest. För den som gillar tjänsten och vill ha ännu mer funktioner finns det ett så kallat “Premium-medlemskap” som innehåller ännu mer funktioner.

Besök PARSHIP här!