FirstDate

First DateFirstDate är uppstickaren bland de stora etablerade dejtingsajterna. Detta har sina fördelar. Det är helt gratis att bli medlem och skulle man senare vilja bli en premierad medlem kostar det inte så mycket.

FirstDate säger sig lyssna på sina användare och använda deras förslag för att bygga vidare på sajten. Här är det inga krångliga tester innan du kan bli medlem; du får hjälp att fylla i profilen och du är registrerad på bara någon minut, självklart helt gratis!

FirstDate är dejtingsajten för dig som vill prova på enkel och rakt-på-sak-dejting.

Det är helt kostnadsfritt att registrera sig som medlem hos FirstDate, gör det här!

Norrlandskontakten

NorrlandskontaktenÄr du singel och bor i Norrland? Då är Norrlandskontakten ett givet val i jakten på kärleken! Norrlandskontakten har funnits i lite drygt 3 år och har närmare 30,000 registrerade medlemmar. Det är gratis att bli medlem på Norrlandskontakten och det är alltid gott om medlemmar inloggade på sajten.Det finns två medlemskap utöver det som är gratis; dessa kallas silver och guld. Du kan “uppgradera” ditt gratis-konto till något av dessa när du är inloggad på sajten. Vilka extrafunktioner du då får tillgång till kan du läsa på Norrlandskontakten när du är inloggad.

Bli medlem hos Norrlandskontakten här!

Parship

ParshipParship säger sig vara unika i dejtingbranschen då de matchar med hjälp utav värderingar, inställningar och beteende istället för bara intressen och utseende. Dessa attribut är enligt relationsforskning de viktigaste när det gäller relationer. Hos Parship får du göra ett PARSHIP-test som är utvecklat av psykologer som använt sig utav de senaste forskningsrönen. Testet tar hänsyn till 30 personliga attribut som är de viktigaste inom ett partnerskap.

Det är gratis att bli medlem hos Parship, även att göra personlighetstestet är gratis. Det är även gratis att skapa sin egna profil och lista möjliga partners matchat mot din personlighetstest. För den som gillar tjänsten och vill ha ännu mer funktioner finns det ett så kallat “Premium-medlemskap” som innehåller ännu mer funktioner.

Besök PARSHIP här!